В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 20 октября 2020 г.

Sushi Bowl


Turn your next sushi craving into a bowl with this bright and flavorful version!

This bowl is perfect for any sushi lover, and it includes a homemade peanut-ginger miso dressing that drizzles over to really give this dish a kick!

Sushi Bowl [Vegan]

Ingredients

  • 1/2 cup spinach, tatsoi, mizuna, bok choy, or a mixture
  • 1/2 cup shelled edamame (fresh or frozen and thawed)
  • 1/2 cup cooked brown rice, cooled
  • 1/4 cup shredded carrot
  • 1/2 avocado, sliced
  • 1 tablespoon dried nori flakes
  • 1 tablespoon sesame seeds
  • Drizzle of umeboshi plum vinegar
  • Optional: 1/4 cup peanut-ginger miso dressing

For the Peanut-Ginger Miso Dressing:

  • 1/4 cup peanut butter
  • 1 tablespoon miso
  • 1 teaspoon grated fresh ginger
  • 1 clove garlic, minced
  • 1 teaspoon lemon juice or apple cider vinegar
  • 1/2 cup water

Preparation

  1. In a medium bowl, layer each ingredient, starting with the greens.
  2. Add the edamame and rice, the shredded carrot and avocado, then finish with the nori flakes, sesame seeds, a drizzle of vinegar, and a drizzle of dressing, if using.
  3. Serve, and enjoy!

For the Peanut Ginger Miso Dressing:

  1. Combine all the ingredients in a high-speed blender, and blend until creamy. To make this a dipping sauce, begin with half the water.
  2. Add more until the desired consistency is reached.
  3. Serve, and enjoy!

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/sushi-bowl-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий