В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 17 октября 2020 г.

Mushroom Tart with Herbed Cheese


These vegan mushroom tarts with herbed cheese are delicious and they make the

perfect appetizer for the holiday season!

Mushroom Tart with Herbed Cheese [Vegan]

Ingredients

For the Tofu Cream Cheese:

  • 1/2 block extra firm silken tofu
  • 1/2 garlic clove
  • 1 tbsp fresh chopped herbs ( chive + thyme + parsley)
  • 1/2 tbsp nutritional yeast
  • 1 tablespoon lemon juice
  • 1/2 teaspoon garlic powder
  • pinch of sea salt
  • pinch of pepper

For the Mushroom Tarts:

  • 1 sheet vegan puff pastry (store-bought or homemade)
  • 2 cup thinly sliced cremini mushrooms
  • 1 medium onion minced
  • 2 garlic cloves minced
  • 1 tbsp coconut oil
  • 1-2 teaspoon lemon juice
  • pinch of sea salt
  • pinch of pepper

Notes

These mushroom tarts are best eaten fresh You can store them in a covered container at room temperature for about 2 to 3 days Please note, that the measurement for the herbed cream cheese will give you more than what you need for this recipe

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mushroom-tart-with-herbed-cheese-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий