В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 1 августа 2016 г.

CHICKEN AVOCADO PITAS

Healthy and delicious Grilled Chicken and Avocado Pitas are the perfect summer sandwich!

CHICKEN AVOCADO PITAS
Ingredients
  • 1/2 pound shredded cooked rotisserie chicken
  • 2 avocados, hollowed and cut into small pieces
  • 1/2 cup plain Greek yogurt
  • 1 teaspoon cilantro, divided
  • 1 teaspoon garlic salt
  • 6-8 cherry tomatoes, quartered
  • 4 slices of thin baby Swiss cheese
  • Juice from half a lemon
  • 4 whole wheat pita pockets
  • 1 tsp. extra virgin olive oil
Instructions
  1. Cut 1 piece of Swiss cheese into each pita pocket.
  2. In a small bowl, combine Greek yogurt and garlic salt. Set aside.
  3. In a medium size bowl, combine avocado, tomatoes, lemon juice, and half of the Cilanto. Set aside. In a skillet, brown the cooked chicken with the olive oil over medium heat for 3-4 minutes. While cooking, sprinkle with half of the cilantro.
  4. Take off of heat and add 1/4 of the chicken to each pita.
  5. Top the chicken with a drizzle of the yogurt mixture followed by a large spoonful of the avocado mixture, all within the pita pocket. Can be served cold, or grilled on a sandwich maker/foreman grill for 2 minutes to serve warm.
http://www.thecookierookie.com/chicken-avocado-pitas/

Комментариев нет:

Отправить комментарий