В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 1 августа 2016 г.

Shrimp Lettuce Wraps Recipe

Shrimp Lettuce Wraps Recipe

Serves2-4
Prep time10 minutes
Cook time10 minutes
Total time20 minutes
Meal typeLunch, Salad
By authorLove Keil

Ingredients

  • 7oz wild frozen shrimp raw or cooked (about 1 cup)
  • 1 Medium avocado (ripe, cubed)
  • 3-4 leaves Napa cabbage
  • 1 Medium tomato (cubed)
  • parsley (chopped)
  • salt and pepper (to taste)
  • 1/4 cup pine nuts
  • 2 tablespoons mayo
  • 1/2 Large squeezed lemon juice

Note

You can also turn this Lettuce Wraps Recipe into shrimp salad.  Place cubed tomato, avocado, parsley, cooked shrimp and chopped Napa cabbage into a bowl and mix with pine nut dressing, season with salt and pepper and enjoy!

Directions

Step 1
To cook raw shrimp:
Place frozen raw shrimp into boiling water and cook for 7-10 minutes.
Frozen cooked shrimp:
Rinsed shrimp under cool water until thawed, or simple place it in the bowl of cold water until thawed.
Step 2
Cube washed tomato and avocado. Chop parsley set aside.
Step 3
Wash Napa cabbage and dry it with paper towel. Place tomato and avocado on each cabbage leaf, then add cooked shrimp and season with salt and pepper.
Step 4
To make dressing:
In a blender, blend pine nuts, add mayo and lemon juice and blend again.
Step 5
Drizzle dressing over Napa cabbage wrap and garnish with chopped parsley. Squeeze extra lemon juice and Enjoy!
http://www.munchkintime.com/shrimp-lettuce-wraps-recipe/

Комментариев нет:

Отправить комментарий