В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 31 августа 2016 г.

Bacon-Wrapped Portabello Mushroom with a Baked Egg

If bacon, eggs and mushrooms are your three favorites foods, you’re going to want to make
this recipe ASAP. This portobello mushroom is filled with a baked egg, then topped in bacon!
Bacon-Wrapped Portabello Mushroom with a Baked Egg
A baked portabello mushroom filled with an egg and topped with a slice (or two!) of bacon.
Prep Time:5 minutes
Cook Time:20 minutes
Yield:1
Ingredients:
  • 1 portabello mushroom
  • 1 T olive oil
  • 1/8 t garlic powder
  • 1 egg
  • 1 slice of bacon
  • Cilantro for garnish
  • Pepper to taste

How to Make It:

1. Turn oven to broil; Remove any stems from mushroom and brush the mushroom with olive oil on both sides and place on baking sheet. Broil for approximately 5 minutes on each side.
2. Remove from oven and set oven to bake at 400°F.
3. Crack an egg in the center of the mushroom and then place back in the oven and bake until egg whites appear baked, approximately 15 minutes.
4. While egg is baking, cook bacon in a skillet over stovetop until crispy.
5. When ready, remove egg from oven and carefully top with hot bacon.
6. Sprinkle egg and mushroom with cilantro and pepper. Enjoy!
http://blog.paleohacks.com/bacon-eggs-portobello-mushroom/

Комментариев нет:

Отправить комментарий