В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 23 августа 2016 г.

Thai Layered Dip

This Thai layered Dip has carrots, Peanut butter sauce, spice salsa, cilantro, sprouts, & peanuts. all layered up for the perfect appetizer. Vegan Gluten-free Recipe
Author: 
Recipe type: Appetizer
Cuisine: Thai
Serves: 1
INGREDIENTS
For the Layered dip:
  • Shredded Carrots
  • Peanut butter or almond butter sauce - Recipe below
  • Salsa + sambal oelek, or Use 1 ripe tomato chopped, ½ cup finely chopped red onion, salt, pepper and lime juice and mix. Mix in asian hot sauce to taste
  • Chopped cilantro + mint
  • Mung Bean Sprouts tossed with salt and pepper
  • Peanuts or other nuts or sesame seeds
  • A dash of lemon juice
  • Add fried noodles, cucumbers etc for variation
Peanut butter/Nut butter Sauce:
  • ½ cup creamy peanut butter or almond butter (I usually use almond butter)
  • 2 inch piece of fresh ginger, coarsely chopped
  • 2 cloves of garlic
  • 1 tablespoon soy sauce, or use coconut aminos to make soy-free
  • 1 to 2 tablespoons lemon juice
  • ½ to 1 teaspoon sugar
  • 2 to 3 teaspoons Sriracha sauce or asian chili sauce, to taste
  • 3 tablespoons or more water
INSTRUCTIONS
  1. Make the Peanut butter sauce: Blend everything until smooth and creamy. Taste and adjust spice, tang and sweet. Add more water to blend to a dip consistency.
  2. Layer the carrots, nut butter sauce, salsa + asian hot sauce, loads of cilantro and mint, sprouts, peanuts, lemon juice and a dash of salt and pepper.
  3. Warm in the oven for 5 to 10 minutes if needed. (optional).
  4. Serve with chips or carrots, celery, cucumber, other vegetables.
http://www.veganricha.com/2015/01/thai-layered-dip-vegan-recipe.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий