В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 23 августа 2016 г.

GREEK FARRO SALAD

This quick and easy to make salad will be a hit at those summer picnics and
barbecues. Super flavorful and full of fresh and healthy ingredients!
Ingredients:
  • 1 cup chopped spinach
  • ½ red onion
  • 1 cup chopped peperoncini
  • 1 cup sliced Greek olives
  • 1 cup chopped artichoke hearts
  • 2 tablespoons fresh oregano
  • Himalayan pink salt and ground black pepper to taste
  • 2 cups farro
  • fresh cherry tomatoes cut in half (optional)
note: You can use dried oregano, but only use 2 teaspoons as it is stronger than fresh. I added fresh cherry tomatoes on the vine the second time I made this and it added a touch of sweetness to the dish that we loved. My husband added red wine vinegar on top and loved that addition too.
Instructions:
Begin cooking farro in a medium pot according to package directions (will cook for about 25-30 minutes).
As farro is cooking, wash and chop spinach. Chop onion, pepperoncinis, olives and artichoke hearts. If using tomatoes cut in half.
When farro is done cooking, drain and rinse with cold water. Transfer to a bowl and add all ingredients. Mix well and enjoy!
http://www.veggiesdontbite.com/greek-farro-salad/

Комментариев нет:

Отправить комментарий