В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 24 августа 2016 г.

Chinese Long Bean Stir-Fry


Transform Chinese long beans and peppers into a flavorful dish with this stir-fry recipe! The vegetables are cooked in a spice paste made from peppers, shallots, garlic, nuts, and ginger and the coconut milk create a tasty broth. Serve with a piece of crunchy bread so that you can soak up all of the deliciousness!

CHINESE LONG BEAN STIR-FRY [VEGAN]

INGREDIENTS

FOR THE STIR-FRY:

  • 2 tablespoons oil
  • 1 bay leaf
  • 2 red Anaheim peppers, thinly sliced diagonally
  • 10.5 ounces snake bean, cut into 2-inch pieces
  • 1 teaspoon palm sugar
  • 1 teaspoon salt
  • 1 cup coconut milk

FOR THE SPICE PASTE:

  • 3 shallots
  • 3 garlic cloves
  • 4 red cayenne pepper
  • 1 red Anaheim pepper
  • 2 candlenuts or macadamia nuts
  • 1 small piece of ginger

PREPARATION

  1. Heat oil in a wok or frying pan and stir-fry spice paste and bay leaf until fragrant, about 2 minutes.
  2. Add the Anaheim peppers and stir until wilted, another 1 minute.
  3. Add the snake bean and season with palm sugar and salt. Mix well.
  4. Pour the coconut milk and bring to a boil. Keep cooking until the sauce is slightly reduced and some oily sheen has formed, about 5 minutes.
  5. Turn off heat and serve immediately with steamed white rice.

Комментариев нет:

Отправить комментарий