В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 3 августа 2016 г.

Immune-Building Vegetable Broth

Immune-Building Vegetable Broth

Prep time: 15 min • Cook time: 2 hr, 15 min • Yield: 6 servings
Ingredients
  • 6 unpeeled carrots, scrubbed and roughly chopped
  • 8 stalks celery, including leafy part, roughly chopped
  • 2 unpeeled onions, roughly chopped
  • 2 unpeeled large sweet potatoes, scrubbed and quartered
  • 1 unpeeled garnet sweet potato, scrubbed and quartered
  • 8 cloves garlic
  • 1 bunch cilantro, including stems, chopped
  • ½ cup chopped fresh flat-leaf parsley
  • One 8-inch piece of kombu (seaweed)
  • 14 peppercorns
  • 4 dried allspice berries
  • 2 dried bay leaves
  • Sea salt to taste
  • Fresh lemon juice to taste
Directions
  1. Put the vegetables and the garlic in a large stockpot, and add enough water to cover everything by 1 inch (about 10 cups). Cover the pot and bring to a boil.
  2. Remove the lid, turn the heat to low, and simmer uncooked for about 2 hours. If the veggies start to show above the water line, add more water. Carefully skim any foam off the top as the broth simmers.
  3. Add the cilantro, parsley, kombu, peppercorns, allspice, berries and bay leaves during the last 10 minutes of cooking. Strain the broth through cheesecloth in a large bowl.
  4. When the broth is cool, check the seasoning; add the salt and lemon juice as needed. Completely cool the broth before refrigerating or freezing. 
http://drkellyann.com/paleo-recipes/2013/12/14/immune-building-vegetable-broth/

Комментариев нет:

Отправить комментарий