В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 20 октября 2016 г.

Eggplant Tomato Curry


This is the tastiest eggplant curry you will ever have. It's filling and comforting, yet it is not heavy. The use of spices is done in a harmonious manner, so that they are neither overwhelming nor too subtle. Serve this curry with basmati rice and bread or, if you are grain-free, serve with cauliflower rice.

EGGPLANT TOMATO CURRY [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1.1 pounds eggplant cut into slices
  • 2 tablespoons vegetable oil or water, to make it oil-free
  • 1 onion, sliced
  • 2 garlic cloves, minced
  • 1 teaspoon ginger powder
  • 1/2-1 teaspoon of turmeric
  • 1 14-ounce can diced tomatoes
  • 1 teaspoon garam masala
  • Salt, to taste
  • Coriander, for garnish

PREPARATION

  1. In a skillet, heat oil. Add the onion and cook over medium heat, stirring constantly for 7-8 minutes until very soft.
  2. Add garlic and eggplant and cook for 2 minutes.
  3. Add ginger powder, turmeric, salt, and tomatoes. Cook 15-20 minutes until eggplant slices are soft.
  4. Add garam masala. Cook 5 minutes.
  5. Garnish with fresh coriander.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/eggplant-tomato-curry/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=c0fcc275f3-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-c0fcc275f3-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий