В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 17 октября 2016 г.

Tomato Soup Cake

Author Notes: This was my grandmother Ruthie's recipe, a technique that Irish
immigrants apparently relied on when short on money and fresh ingredients. It tastes nothing like tomato soup, I assure you; but rather like a nice spice cake, spotted with raisins, best with a cream cheese frosting. 
Makes one 2-layer cake

  • 2cups all-purpose flour
  • 1 1/3cups sugar
  • 4teaspoons baking powder
  • 1teaspoon baking soda
  • 1 1/2teaspoons ground allspice
  • 1teaspoon ground cinnamon
  • 1/2teaspoon ground cloves
  • One10 3/4-ounce can condensed tomato soup (Campbell's is most traditional)
  • 1/2cup shortening (or butter)
  • 2large eggs
  • 1/4cup water
  • 1cup raisins
  • Cream cheese frosting
  1. Preheat oven to 350° F. Grease and flour two 8-inch round cake pans, shaking out any excess flour.
  2. In a large mixing bowl, combine the dry ingredients. Add the soup, shortening, eggs, and water. Beat together until everything forms a smooth (pink!) batter. Fold in raisins. Pour the batter into the cake pans, doing your best to get the same amount in each.
  3. Bake for 35 to 40 minutes; when the cake is done, the tines of a fork should come out clean.
  4. Let cake cool completely before frosting; my mother says that Ruthie would likely frost each layer, and leave the sides bare, which I've done here.































https://food52.com/recipes/27026-tomato-soup-cake

Комментариев нет:

Отправить комментарий