В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 17 октября 2016 г.

One Pot Seafood Pasta


One Pot Seafood Pasta – easy seafood pasta cooked in one pot. Quick and delicious dinner
that you can whip up in less than 30 mins.

One Pot Seafood Pasta Recipe
Ingredients:
10 oz spaghetti
2 tablespoons olive oil
3 cloves garlic, minced
4 oz shelled and deveined shrimp
8 oz Manila clams
4 oz scallops
1 can (28 oz) whole peeled tomatoes
1 tablespoon chopped Italian basil leaves
Salt to taste
1 teaspoon sugar/brown sugar
Chopped Italian parsley, for garnishing
Method:
Cook the spaghetti according to the package instructions. Drained and set aside. Blend the entire can of the whole peeled tomatoes and sauce in a blender or food processor. Set aside.
Heat up a skillet on medium heat. Add the olive oil, then add the garlic. Saute the garlic before adding the shrimp, Manila clams and scallop. Stir to combine well with the garlic, then add the tomato sauce, basil leaves. Cook the seafood until they are almost done, add salt (to taste) and sugar. Transfer the spaghetti into the skillet, stir to mix well with the sauce. Top with the chopped parsley, serve immediately.
http://rasamalaysia.com/one-pot-seafood-pasta/

Комментариев нет:

Отправить комментарий