В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 30 октября 2016 г.

Coconut Mashed Sweet Potatoes

Author Notes: Earth Balance, a commercial vegan butter substitute, is wonderful in
vegan mashed potatoes. But if you'd rather use ingredients that you have in your pantry, then try this simple vegan sweet potato mash, prepared with full fat coconut milk to create tons of creaminess.
Serves 6 to 8

  • 5 to 6sweet potatoes, peeled and chopped roughly (about 3 1/2 pounds)
  • 3/4cup cup coconut milk, full fat
  • Salt and pepper, to taste
  • 1tablespoon maple syrup (optional; add if you like your mashed sweet potatoes to be sweeter)
  • 1teaspoon ginger, grated
  1. Bring a large pot of salted water to boil. Add the sweet potatoes and boil for 20 minutes, or until the potatoes are tender when pierced with a fork.
  2. Drain the potatoes and transfer them back to the pot, or another large, flat-bottomed container. Add 1/2 cup of the coconut milk, salt (about 1/2 teaspoon) and pepper. Mash the potatoes until they're tender, adding more coconut milk as needed until they've reached a desired consistency. Stir in the maple syrup and ginger, if using. Potatoes will keep, refrigerated, for up to four days.













https://food52.com/recipes/32255-coconut-mashed-sweet-potatoes

Комментариев нет:

Отправить комментарий