В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 16 октября 2016 г.

The River Cottage’s Vegetable Bouillon

Author Notes: There's one surprisingly simple thing you can do tonight (or tomorrow,
or Saturday afternoon) that, all winter long, will give you the soup-making power of homemade vegetable broth in—snap!—the time it takes to make hot water. Use it for simmering any bean or grain, as the base for your soups, stews, braises, sauces, and risottos. Or, if you’re feeling under the weather, it will make a soothing broth with hot water, all on its own.
Makes three to four 8-ounce jars (but halves well)

  • 9ounces leek
  • 7ounces fennel
  • 7ounces carrot
  • 9ounces celery root
  • 2ounces sun-dried tomatoes
  • 2 or 3garlic cloves
  • 3 1/2ounces parsley
  • 3 1/2ounces cilantro
  • 3/4cup plus 1 tablespoon fine sea salt
  1. Note: The ingredients above are given in prepared weights — i.e., they should be washed, trimmed of any stringy or tough parts, and peeled where necessary before weighing.
  2. The helping hand of a food processor is essential in this recipe. Simply put all the ingredients into the processor and blend together. The result will be a moist, granular paste. Spoon into clean jars with tight-fitting lids.
  3. Keep one jar of the mix in the fridge—within easy reach for everyday cooking. The rest can be stored in the freezer—it will stay soft and spoonable due to all the salt. Use within six months.
  4. To use the souper mix directly from the refrigerator or freezer, just stir about 1 teaspoon of it into 1 cup of hot water.





















https://food52.com/recipes/64146-the-river-cottage-s-vegetable-bouillon-a-k-a-souper-mix

Комментариев нет:

Отправить комментарий