В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 24 октября 2016 г.

Pumpkin Molasses Freezer Tart


Each bite of this pumpkin molasses freezer tart is bursting with delicious flavor, it's basically a pumpkin latte in dessert form! It begins with a chocolatey base spiked with coffee, continues with a soft tahini-date filling sweetened with molasses and vanilla, and is topped with a sweet and spicy pumpkin puree. Garnish this tricolor beauty with some raisins and nuts, set it in the freezer for a few hours, and then enjoy a slice (or two).

PUMPKIN MOLASSES FREEZER TART [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE CREAMY BASE:

  • 2 tablespoons tahini
  • 1/2 cup cooked chickpeas or soft white beans
  • 1/4 cup dates, soaked for at least 1 hour
  • 2 tablespoons sweet molasses or liquid sweetener of choice
  • 1 teaspoon vanilla essence
  • 3 tablespoons date soaking water
  • 1 teaspoon cinnamon

FOR THE CHOCOLATE BOTTOM:

  • 1/2 of the creamy base ingredients once blended
  • 1 teaspoon strong, good quality coffee (optional)
  • 2 teaspoons cocoa/cacao powder
  • 1 tablespoon date soaking water, as required
  • 1 tablespoon flax meal or oat bran (omit to make it grain-free)

FOR THE PUMPKIN TOP:

  • 1/2 cup pumpkin purée
  • 1 tablespoon sweet molasses
  • 2 teaspoons blackstrap molasses
  • 2 tablespoons non-dairy milk
  • 1 tablespoon tahini

FOR GARNISH:

  • Raisins and nuts/seeds of choice

PREPARATION

  1. Blend your creamy base until smooth, setting aside half.
  2. Blend the remaining creamy base with the chocolate bottom ingredients until smooth, then pour into a spring-form pan.
  3. Freeze for 5 minutes or so, then pour the creamy base on top and freeze for another 5 minutes.
  4. Blend your pumpkin top and pour over the top. Garnish as desired and freeze for 20 minutes. Slice and serve.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pumpkin-molasses-freezer-tart/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=45b571d01e-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-45b571d01e-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий