В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 15 октября 2016 г.

Paleo Butterfinger

This sweet, buttery bite-sized treat is reminiscent of your favorite candy bar.
Ingredients
  •  1 cup coconut sugar
  •  1/3 cup unsalted almond butter
  •  ½ cup pumpkin puree
  •  ½ t vanilla extract
  •  2 T coconut oil, melted
  •  2 T butter, room temperature
  •  ¼ cup dark chocolate
  •  Optional: sea salt for sprinkling
Instructions
  •  Bring a small saucepan to low heat. Add butter, almond butter, vanilla extract and coconut sugar. Stir until the ingredients are combined and the mixture becomes sticky, about 3-4 minutes.
  •  Line a 9x5-inch meatloaf pan with parchment paper, allowing the paper to hang over the edges of the pan for easy removal.
  •  Spread the mixture from the saucepan into an even layer on the pan. Be sure to spread it into the corners as well.
  •  Next, layer the pumpkin over the crust in an even layer.
  •  Place in the fridge to set while you prepare the chocolate.
  •  Make the chocolate by melting chocolate and coconut oil in a small saucepan over low heat.
  •  Spread the chocolate into an even layer over the bars. Optional: sprinkle with sea salt and place extra chocolate chips on top, gently pressing into the chocolate so they set.
  •  Place back in the fridge to set 1 hour.
  •  Remove from fridge and lift the bars out of the pan with the parchment paper.
  •  Place on a hard surface. Slice into 12 bars using a large knife and devour!
http://blog.paleohacks.com/butterfinger-recipe/#

Комментариев нет:

Отправить комментарий