В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 18 октября 2016 г.

Slow Roasted Tomatoes and Farro for Winter

Author Notes: A winter tomato recipe. The herbs are optional but highly
recommended; use a single herb or any combination.
Serves 4

  • Two28-ounce cans of whole peeled tomatoes
  • 1head of garlic, with the cloves peeled and smashed
  • 1/4cup olive oil
  • A few branches of fresh basil, thyme, or rosemary (optional)
  • 1 1/2cups farro
  • Parmesan cheese
  1. Heat the oven to 300° F. Drain and roughly chop the tomatoes, then toss with the olive oil, garlic, and optional herbs. Salt to taste. Spread the mixture in a large baking dish or a rimmed half-sheet pan -- the more cramped it is, the longer it will take to roast -- and roast for approximately 2 hours, turning occasionally, or until the tomatoes are sweet and rich and just beginning to dry out.
  2. Bring a pot of salted water to boil. Add the farro and cook it until al dente. Drain the farro and then toss it with the roasted tomatoes and garlic; add more olive oil if necessary. Shower with Parmesan cheese and serve.














https://food52.com/recipes/34149-slow-roasted-tomatoes-and-farro-for-winter

Комментариев нет:

Отправить комментарий