В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 9 ноября 2016 г.

CREAMY COLESLAW

There are countless variations of this popular side dish; my recipe is inspired by my
mom’s, which includes apples and raisins. I use a cashew-based dressing instead of oily vegan mayo, but you can easily forego the cashews for a lighter dressing.
INGREDIENTS
  • For the salad:
  • 3 cups chopped green cabbage
  • 1¾ cups grated carrots (1 to 2 medium)
  • 1½ cups diced apple (1 to 2 medium), peeled or unpeeled
  • 1 cup chopped red cabbage
  • ½ cup raisins
  • ¼ cup finely chopped red onion

  • For the dressing:
  • ½ cup water
  • 2 ounces raw, unsalted cashews (about ½ cup)
  • 2 tablespoons mustard (I like Dijon or stone ground)
  • 1 tablespoon vinegar (I like apple cider)
  • 1 medium clove garlic, sliced
INSTRUCTIONS
  1. Place all of the dressing ingredients (water, cashews, mustard, vinegar, and garlic) into a blender, and set aside for at least 15 minutes (so the cashews can soften).
  2. Place all of the salad ingredients (green cabbage, carrots, apple, red cabbage, raisins, and onion) into a large bowl.
  3. Blend the dressing ingredients until smooth. Pour the dressing over the salad and toss well.
NOTES
For a little variation, add ¼ cup of thinly sliced radish, celery, or fresh fennel, or ½ cup of chopped bell pepper, broccoli, cauliflower, or pineapple.
For a lower-fat dressing, substitute ½ cup of cooked white beans for the cashews.
http://www.straightupfood.com/blog/2013/09/01/creamy-coleslaw/

Комментариев нет:

Отправить комментарий