В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 9 ноября 2016 г.

ROASTED RED PEPPER HUMMUS

While most hummus recipes call for olive oil and tahini (sesame seed paste), both of
which are high in fat and calories, this recipe does not, making it low in fat but still high in flavor. Use as a dip for vegetables, a sandwich spread, or a topping for baked potatoes.
Ingredients
1 medium-large red bell pepper
3 cups cooked garbanzo beans (or 2 cans pre-cooked)
2 cloves fresh garlic, minced
4 tablespoons lemon juice
1 teaspoon ground cumin
Directions
1. To roast the red pepper, preheat oven to 375 degrees. Place the whole red pepper (including stem) in a baking dish standing upright and bake for 30 to 40 minutes, until pepper starts to wrinkle and brown a bit on the outside.
2. Remove the stem from the roasted pepper and cut into large pieces. Place all of the ingredients into a food processor, blending until smooth. Use as a dip for vegetables, sandwich spread, or topping for baked potatoes.
http://www.straightupfood.com/blog/2012/01/06/roasted-red-pepper-hummus/

Комментариев нет:

Отправить комментарий