В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 5 апреля 2018 г.

Cabbage Slaw With Creamy Miso Dressing

This Cabbage Slaw has a fun Asain twist! The napa cabbage along with the salty miso and protein-packed edamame make this a fun dish to bring to a potluck. It is also super quick and easy to make.

CABBAGE SLAW WITH CREAMY MISO DRESSING [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 4 cups shredded Napa cabbage
  • 1 cup edamame
  • 1/3 cup almonds, diced

FOR THE CREAMY MISO DRESSING:

  • 1/2 cup olive oil
  • 1/3 cup rice vinegar
  • 2 tablespoons almond butter
  • 2 tablespoons organic white or yellow miso
  • 2 garlic cloves
  • 1 tablespoon agave
  • 1 thumb ginger

PREPARATION

  1. Place all dressing ingredients in a food processor and pulse until mixed, or, mince garlic, ginger, and horseradish and whisk with other ingredients until mixed.
  2. Place the Napa cabbage in a bowl and toss with the dressing. Top with edamame, almonds, and enjoy.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cabbage-slaw-creamy-miso-dressing-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий