В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 1 апреля 2018 г.

Cauliflower Rice Tabbouleh With Teriyaki Cashews

This Tabbouleh of Cauliflower Rice with Teriyaki Cashews is very simple to make, perfect as a quick lunch or supper, and you can use any vegetables.

CAULIFLOWER RICE TABBOULEH WITH TERIYAKI CASHEWS [VEGAN, GRAIN-FREE, PALEO]

INGREDIENTS

  • 1/2 small cauliflower
  • 3 handfuls of mixed lettuce
  • 3 handfuls of cherry tomatoes, halved
  • 1 handful of alfalfa sprouts
  • 1 medium cucumber, cubes
  • Extra virgin olive oil + coconut vinegar (or apple cider vinegar) + black pepper
  • 1 ripe avocado, slices
  • 1 large handful of ALL GOOD teriyaki cashews(or other notes)

PREPARATION

  1. Cut the cauliflower into small pieces. Place them in a food processor with an S-shaped knife and mix them briefly into ‘cauliflower rice’ with the pulse button.
  2. Mix the finely chopped cauliflower in a bowl with the cherry tomatoes, the cucumber, the leaf green and the shoots.
  3. Season with black pepper, extra virgin olive oil and coconut vinegar.
  4. Serve the tabbouleh with avocado and teriyaki cashews for extra flavor and healthy fats.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cauliflower-rice-tabbouleh/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=50024e36d5-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-50024e36d5-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий