В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 15 апреля 2018 г.

Spicy Falafel Patty

The best part about falafel is that they are easy and quick to make! Also, by adding in a delicious marinade, you can make spicy/curried falafels in no time. These falafels are vegan, gluten-free, and are high in protein thanks to the chickpeas. They are a healthier alternative to traditionally cooked falafel because they are lightly fried as opposed to deep fried. These falafels are perfect for lunch or dinner with a side of salad and a dipping sauce!

SPICY FALAFEL PATTY [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 can of chickpeas, washed and drained
  • 4 tablespoons of curry paste or spicy spread of your choosing
  • 1/2 white onion
  • 1/2 cup and 1 tablespoon of plain gluten-free flour
  • 1 teaspoon of oil
  • 1/4 teaspoon of chili flakes
  • 1/4 teaspoon of salt
  • 1 1/2 tablespoons of oil for lightly frying

PREPARATION

  1. Place all of the ingredients except the frying oil into a food processor/blender and whiz up until combined. This will take a few minutes.
  2. Pop into the refrigerator for around 1-2 hours.
  3. Heat a large frying pan along with 1 1/2 tablespoons of oil.
  4. Form the falafel mixture into small patties and place in the pan to cook. They will take around 3-5 minutes on each side. They’ll turn a nice, golden color.
  5. Once cooked, place onto kitchen towel to drain off any excess oil.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/spicy-falafel-patty/

Комментариев нет:

Отправить комментарий