В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 15 апреля 2018 г.

Sweet Potato Curry Falafel

Delicious recipe and very easy to make! The sweet potatoes make the falafels juicy inside, being in the oven is crispy on the outside and the curry gives it a spectacular flavor.

SWEET POTATO CURRY FALAFEL [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 14-ounces cooked chickpeas, washed and drained
  • 1 medium sweet potato
  • 1 white onion
  • 1 handful of spinach
  • 1 tablespoon curry powder
  • 1 teaspoon cumin powder
  • 1 teaspoon salt
  • 3 tablespoons of chickpea flour

PREPARATION

  1. Put all the ingredients (except the chickpea flour) in a food processor and process until a homogeneous mixture is obtained.
  2. Put it in a bowl and leave in the fridge for 30 minutes to catch the flavor.
  3. Preheat the oven to 350°F.
  4. Remove the mixture from the fridge, add 3 tablespoons of chickpea flour. Mix well.
  5. Take a spoonful of the mixture and make the falafel.
  6. We bake them on a cookie sheet with vegetable paper for about 35 minutes until they are golden brown on the outside.
  7. Remove from the oven and place in the rack to prevent them from getting wet and can continue crispy.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/sweet-potato-curry-falafel/

Комментариев нет:

Отправить комментарий