В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 6 января 2019 г.

Halfsies Chicken

Halfsies Chicken
Author Notes: This is THE go-to recipe for my family and our relatives for when friends and family come over. It's technically a no-brainer when we invite people over and need to figure out what to cook. It's easy and scrumptious, which all of the best recipes are. Basically, you just throw 4 simple ingredients into a bag or container with the chicken, wait overnight, and let the marinade do the magic. It's called "halfsies" because all the ingredients are half of a regular measurement.

Halfsies Chicken

Serves: 4 
Prep time: 15 hrs 
Cook time: 10 min
Ingredients
  • 2pounds boneless, skinless chicken thighs
  • 1/2cup sugar
  • 1/2tablespoon salt
  • 1/2tablespoon garlic powder
  • 1/2teaspoon cayenne
Directions
  1. Place chicken in a plastic bag or large bowl. Mix the rest of the ingredients in a small bowl. Add this sugar-salt mixture to the chicken and use your hands to disperse evenly.
  2. Leave in the refrigerator for 10 to 20 hours. Halfway through, toss to evenly marinate.
  3. Prepare a grill over medium heat. Take the chicken out of bag/bowl and place on grill. Grill until cooked through and golden brown, flipping halfway through—about 3 to 5 minutes on each side.
https://food52.com/recipes/75253-halfsies-chicken

Комментариев нет:

Отправить комментарий