В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 24 января 2019 г.

Mediterranean Omelette

Mediterranean Omelette
These omelettes are packed with simple and yet tasty Mediterranean style ingredients including tomatoes, olives, artichokes, feta and a roasted red pepper sauce! You’ll certainly remember how to appreciate breakfast again with these light and fluffy Mediterranean omelettes!

Mediterranean Omelette

Mediterranean Omelette
ingredients
  • 1 teaspoon oil or butter
  • 2 eggs
  • 1 tablespoon milk (or cream)
  • oregano, salt and pepper to taste
  • 2 tablespoons tomato, diced
  • 2 tablespoons kalamata olives, sliced
  • 1 artichoke heart, quartered
  • 1 tablespoon feta, crumbled
  • 1 tablespoon romesco sauce
directions
  1. Heat the oil in a small skillet (no-stick preferable), pour in the mixture of the egg, milk, oregano, salt and pepper and let cover the bottom of the pan.
  2. Cook until the egg starts to set before sprinkling on the tomato, olive, artichoke and feta per half of the egg and folding the covered part over.
  3. Cook the eggs until set, about a minute, before removing from the heat and topping with the romesco sauce to enjoy!
https://www.closetcooking.com/mediterranean-omelette/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20190117

Комментариев нет:

Отправить комментарий