В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 8 января 2019 г.

Skillet Chicken Satay

Skillet Chicken Satay
Chicken satay is commonly served with a dipping sauce like a peanut sauce (or peanut dressing) for dipping or pouring over. Where the skewered and grilled version of this recipe makes for great finger food, this skillet version is great as an ingredient in other recipes like rice bowls, salads, quesadillas, etc. and I have a few ideas that you can find below the recipe!

Skillet Chicken Satay

Skillet Chicken Satay
ingredients
  • 1 pound boneless skinless chicken breast, cut into bite sized pieces
  • 2 teaspoons coriander seeds, toasted and ground
  • 2 teaspoons cumin seeds, toasted and ground
  • 1 teaspoon turmeric, ground
  • 1 shallot, finely diced
  • 2 cloves garlic, grated
  • 1 tablespoon galangal (or ginger), grated
  • 2 stalks lemongrass, peeled & chopped (or zest of 1 lemon)
  • 1 lime (juice and zest)
  • 2 tablespoons fish sauce
  • 2 tablespoons palm sugar (or brown sugar)
  • 1 birds eye chili (or 1 tablespoon of sriracha)
  • 1 tablespoon oil
directions
  1. Marinate the chicken in the mixture of the remaining ingredient, except the oil, for 30 minutes to overnight.
  2. Heat the oil in a skillet over medium-high heat before adding the chicken and cooking until golden brown, lightly charred and cooked though, about 10 minutes.
https://www.closetcooking.com/skillet-chicken-satay/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20190107

Комментариев нет:

Отправить комментарий