В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 6 января 2019 г.

One-Pot Chicken Chile Soup

Susan Miglore's One-Pot Chicken Chile Soup
Author Notes: As my mom writes, "For Christmas Eve, we always invite friends over and have a soup buffet with Chicken Chile, Oyster Stew, and Minestrone—something for everyone!"

Susan Miglore's One-Pot Chicken Chile Soup

Serves: 6 
Prep time: 15 min 
Cook time: 1 hrs 15 min
Ingredients
  • 1whole chicken (or 4 boneless, skinless chicken breasts)
  • 3cups water
  • Salt and pepper
  • 1onion, chopped
  • 1/2teaspoon ground cumin
  • 1/2cup rice, uncooked
  • 5ounces frozen corn
  • 1 to 24-ounce cans chopped green chiles
  • 4 to 5fresh or canned tomatoes, chopped
  • Chopped green onion (for garnish)
  • Tortilla chips (for garnish)
  • Grated cheddar cheese (for garnish)
Directions
  1. Place chicken, water, salt and pepper to taste, onion, and cumin in a 4-quart pot and simmer for one hour.
  2. Remove chicken from pot, saving broth.
  3. If using a whole chicken, debone and remove skin.
  4. Chop or dice chicken in bite-size pieces.
  5. Return chicken to pot and add rice, corn, green chiles and tomatoes.
  6. Let simmer until heated through and rice is cooked.
  7. Serve in soup bowls over tortilla chips and topped with grated cheddar cheese and chopped green onions.
https://food52.com/recipes/78494-susan-miglore-s-one-pot-chicken-chile-soup

Комментариев нет:

Отправить комментарий