В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 8 января 2019 г.

Caprese Frittata

Caprese Frittata
A caprese salad inspired frittata with roasted tomatoes, mozzarella basil, pesto and a balsamic reduction drizzle!

Caprese Frittata

Caprese Frittata
ingredients
  • 1 teaspoon oil
  • 8 ounces cherry tomatoes
  • 2 cloves garlic, chopped
  • 8 eggs
  • 1/2 cup milk or cream
  • 1/4 cup parmigiano reggiano (parmesan), grated
  • 4 ounces mozzarella, cubed
  • 1/4 cup pesto
  • 1/4 cup basil
  • salt and pepper to taste
  • 1/2 cup balsamic vinegar
  • 1 tablespoon brown sugar
directions
  1. Heat the oil in a pan over medium-high heat, add the tomatoes and cook until they just start to blister and caramelize, about 5-10 minutes.
  2. Reduce the heat to medium-low, add the garlic and cook until fragrant, about a minute
  3. Add the mixture of the eggs, milk, cheeses, pesto, basil, salt and pepper, pour into the pan and cook until the eggs are almost set, about 7-10 minutes.
  4. Transfer the pan to a preheated 400F/200C oven and bake until the top is a nice light golden brown, about 10 minutes.
  5. Meanwhile, simmer the balsamic vinegar and brown sugar in a small sauce pan over medium heat until it has deuced by about 1/2, about 5 minutes.
https://www.closetcooking.com/caprese-frittata/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20190107

Комментариев нет:

Отправить комментарий