В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 28 января 2019 г.

Middle Eastern Roasted Chickpea Wrap

You don't need to get fancy to dine in style. Case in point: these Middle Eastern-inspired
roasted chickpea wraps. Stuffed with cumin-spiced roasted chickpeas and crisp, sliced vegetables, these wraps are big on flavor and kind to your wallet. Serve with a dollop of vegan sour cream mixed with fresh dill.

Middle Eastern Roasted Chickpea Wrap [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

For the Chickpeas:

  • 1/2 15-ounce can chickpeas
  • Smoked paprika, as desired
  • Cumin powder, as desired
  • Salt, to taste
  • 1/2 teaspoon olive oil

For the Filling:

  • 1 cucumber, sliced
  • 1 tomato, sliced
  • 1 carrot, sliced
  • 1 radish, sliced
  • Pickles, as desired
 

For the Sauce:

  • 6 tablespoons vegan sour cream
  • A pinch each of garlic and onion powder
  • Fresh or dried dill, as desired

For Serving:

  • 2 flatbreads or tortillas of choice (gluten-free if needed)

Preparation

  1. Drain, rinse, and dry canned chickpeas. Coat in oil and dash of spices and salt. Bake at 400°F for 20 minutes. Slice vegetables for the filling. Mix vegan sour cream with spices and herbs.
  2. Once chickpeas are done layer your two wraps with beans, vegetables, and sauce.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/middle-eastern-roasted-chickpea-wrap/

Комментариев нет:

Отправить комментарий