В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 5 января 2019 г.

Slow Cooker Shiitake Congee (Rice Porridge)

Shiitake Congee
The base for the congee gets most of its flavor from the mushrooms, but it’s actually a plain
congee that’s dressed up by the toppings that you choose. This is a great get-well-fast soup and is gentle on your stomach. You can serve with soy sauce, sesame oil, and cilantro.

Slow Cooker Shiitake Congee (Rice Porridge) [Vegan]

Ingredients

  • 8 cups water or broth
  • 4 cups thinly sliced fresh shiitake mushrooms
  • 4 cups thinly sliced button, baby bella, shiitake mushrooms or combination
  • 1 cup brown rice (this recipe used long grain)
  • 3 tablespoons grated ginger

Serving Ingredients - Optional:

  • Soy sauce
  • Scallions
  • Cilantro
  • Chopped hot peppers
  • Extra grated ginger
  • Leftover cooked veggies
  • Tofu cubes

Preparation

  1. The night before: Prepare the mushrooms and ginger, and store in the fridge.
  2. In the morning: Add the water, mushrooms, rice, and ginger to your slow cooker. Cook on low for 7 to 9 hours.
  3. To serve, place your chosen toppings on the table and let everyone make it their favorite way.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/slow-cooker-shiitake-congee-rice-porridge-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий