В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 28 июня 2019 г.

Cannellini and Avocado Hummus

A creamy and rich hummus full of wonderful notes of a dynamic mix of flavors.

Cannellini and Avocado Hummus [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup cannellini beans
  • 1 ripe avocado
  • 1/2 lime squeezed
  • 1/4 cup extra virgin olive oil
  • cooking water of beans
  • 1 chopped coriander
  • 1/2 tablespoon tahini
  • 1 garlic
  • strong paprika to taste
  • salt to taste
  • 1 bay leaf
  • Kombu to taste
  • 4 slices black bread
  • beetroot and pea sprouts: to taste

Preparation

  1. Soak the beans for 24/48 hours with kombu seaweed and a bay leaf. Then cook them with the seaweed for 25/30 minutes. Drain and let them cool.
  2. Open the avocado, remove the stone, cut out the flesh and crush it with a fork until you get a fairly smooth puree. Blend the other ingredients except the coriander and the oil until you get a soft and smooth cream. Add the avocado pulp and add the oil a little at a time to find the desired consistency. Season with salt, paprika and lime if necessary. Keep in the refrigerator until ready to serve (if you prefer a smoother cream, add the beans to a food processor, then proceed as described)
  3. Toast the bread, spread the hummus, sprinkle with chopped coriander, decorate with a few sprouts of beetroot and pea sprouts, season with a little olive oil and a pinch of paprika and serve immediately.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cannellini-and-avocado-hummus-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий