В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 21 июня 2019 г.

Sweet Potato Fries With Maple-Tahini Garlic Dip

The recipe below contains an amazing combination of flavors, but you can easily omit or substitute any of the flavorings to make fries that are ideal for your taste buds.

Sweet Potato Fries With Maple-Tahini Garlic Dip [Vegan]

Ingredients

  • 2 medium-sized sweet potatoes, scrubbed (peeling is optional)
  • 3 tablespoons olive oil
  • 1 teaspoon garlic powder
  • 1/2 teaspoon salt
  • turmeric, cumin, additional spices of choice, optional

Preparation

  1. Preheat oven to 375ºF. Line a baking sheet with parchment paper.
  2. Cut the sweet potatoes in half, then slice into 1/4- to 1/2-inch sticks. Pat dry with paper towels to remove any excess moisture that would prevent the fries from crisping.
  3. Place prepared sweet potatoes, olive oil, and spices in a large bowl, and mix until all fries are evenly coated. Spread onto the prepared baking sheet, spaced evenly apart so that none are overlapping.
  4. Bake 35 to 40 minutes, until the fries are crisp and golden. It is best to flip them halfway through baking, in order to achieve an even texture and browning.
  5. Enjoy!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/sweet-potato-fries-with-maple-tahini-garlic-dip-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий