В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 19 июня 2019 г.

Pear Cashew Cheese

Pear Cashew Cheese
When talking about cashew cheese, it's habit to assume that it will be of a savory variety. However, sweet cashew cheese can also be delicious! This pear cashew cheese, for example, is a tasty addition to any plate of crackers. The tahini ensures that it's creamy and the cardamom and cumin add a fragrant touch of flavor.

Pear Cashew Cheese [Vegan]

Ingredients

  • 2 cups cashews, soaked for at least 1 hour, preferably overnight
  • 2 tablespoons lime juice
  • 1 tablespoon tahini
  • 1 tablespoon almond butter
  • 1/2 of 1 pear
  • 1/2 cup almond milk
  • 1/2 teaspoon ground green cardamom
  • 1/2 teaspoon cinnamon

Preparation

  1. Rinse cashews and place them into a blender.
  2. Peel the pear, remove the seeds, cut into smaller pieces and add to blender.
  3. Add the remaining ingredients and blend it thoroughly.
  4. If cheese is too thick, add more almond milk. Serve.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pear-cashew-cheese/

Комментариев нет:

Отправить комментарий