В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 20 июня 2019 г.

Apricot Glazed Bacon Wrapped Cajun Pork Tenderloin

Apricot Glazed Bacon Wrapped Cajun Pork Tenderloin
A moist and juicy cajun seasoned pork tenderloin wrapped in crispy bacon and glazed in
an apricot dijon sauce! Sweet and salty pork perfection!

Apricot Glazed Bacon Wrapped Cajun Pork Tenderloin

Apricot Glazed Bacon Wrapped Cajun Pork Tenderloin
ingredients
  • 1 1/2 pound pork tenderloin
  • 1 tablespoon cajun seasoning
  • 2 tablespoon brown sugar
  • 6 strips bacon
  • 3 tablespoons apricot preserves
  • 1 tablespoon grainy dijon mustard
directions
  1. Rub the pork tenderloin with the mixture of the cajun seasoning and brown sugar and wrap it up in the bacon.
  2. Heat an oven safe skillet over medium heat, add the bacon wrapped pork tenderloin and cook until it is browned on all sides, about 10-15 minutes.
  3. Transfer the pan to a preheated 400F/200C oven, roast until the pork reaches 140F, about 10-15 minutes, brushing on the mixture of the apricot preserves and mustard near the end before setting aside it to rest, covered, for 5 minutes.
https://www.closetcooking.com/apricot-glazed-bacon-wrapped-cajun-pork/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20190614

Комментариев нет:

Отправить комментарий