В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 17 июня 2019 г.

Sesame Crusted Seared Ahi Tuna ‘Sushi’ Salad with Wasabi Vinaigrette

Sesame Crusted Seared Ahi Tuna 'Sushi' Salad with Wasabi Vinaigrette
A sushi themed salad with seared sesame crusted ahi tuna and a wasabi vinaigrette.

Sesame Crusted Seared Ahi Tuna ‘Sushi’ Salad with Wasabi Vinaigrette

Sesame Crusted Seared Ahi Tuna 'Sushi' Salad with Wasabi Vinaigrette
ingredients
    For the wasabi vinaigrette:
  • 1 teaspoon wasabi paste
  • 2 tablespoons rice wine vinegar
  • 2 tablespoons oil
  • 1 tablespoon soy sauce (or tamari for gluten-free)
  • 1 tablespoon mirin
  • 1 teaspoon ginger, grated
  • For the sesame crusted tuna:
  • 1 tablespoon oil
  • 1 pound ahi tuna
  • 2 tablespoons black sesame seeds
  • 2 tablespoons white sesame seeds
  • For the salad:
  • 6 cups salad greens
  • 1 cup cooked quinoa (optional)
  • 1 large avocado, sliced
  • 1 cup cucumber, sliced
  • 1/2 cup carrot, julienned
  • 1/2 cup edamame
  • 2 green onions, sliced
  • 2 tablespoons pickled ginger
directions
    For the wasabi vinaigrette:
  1. Mix everything well.
  2. For the sesame crusted tuna:
  3. Heat the oil in a pan over medium-hight heat, press the sesame seeds into the tuna on all sides, place the tuna in the pan and sear for about 1-2 minutes per side or to the desired level of doneness before setting aside for a few minutes and slicing.
  4. For the salad:
  5. Arrange or toss everything and enjoy!
Option: Add 2 tablespoons of mayonnaise to the wasabi vinaigrette to make it nice and creamy.
Option: Replace the wasabi vinaigrette with sriracha mayo (or wasabi mayo) and teriyaki sauce.
Option: Serve with crispy fried wonton wrapper strips for crunch.
https://www.closetcooking.com/sesame-crusted-seared-ahi-tuna-sushi/

Комментариев нет:

Отправить комментарий