В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 28 июня 2019 г.

Vegan Zucchini Bread

Vegan Zucchini Bread with healthy walnuts, whole wheat flour and cinnamon
Zucchini is one of summer’s delicious gifts and while it can sometimes overwhelm you with
its generosity (if you’re growing some in your backyard you know what I’m talking about), it is so versatile, you don’t have to look far to find great uses for it.

Vegan Zucchini Bread

Top view of two glass loaf pans with golden, fresh-baked loaves of zucchini bread, with a gray napkin in the background.

Equipment

  • Large bowl, two loaf pans, grater with large holes to grate zucchini

Ingredients

Instructions

  • Preheat the oven to 325 degrees
  • Whisk the flaxmeal with 9 tbsp water in a large bowl. Add to it the oil, sugar, applesauce and vanilla and whisk well.
  • Add the flour, baking soda, baking powder and salt to the bowl and mix together just until everything comes together, then stir in the zucchini and the nuts.
  • Grease and flour two loaf pans. Divide the batter equally between the two and smooth down the top.
  • Bake in the preheated oven for 60 minutes or until a toothpick inserted in the center comes out clean.
  • Cool on a rack about 15 minutes, then slide a knife around the edges to unmold. Continue cooling on a rack.

Notes

  • Stir 1 cup chocolate chips into your bread instead of walnuts for a kid-friendlier version.
https://holycowvegan.net/vegan-zucchini-bread/

Комментариев нет:

Отправить комментарий