В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 18 июня 2019 г.

Salted Caramel Ice Cream


All you need to make this delicious treat is 6 wholesome ingredients you probably already
have in the pantry! The sweetness and caramel flavor are coming from dates that are also key to the creamy consistency along with cashews and coconut milk.

Salted Caramel Ice Cream [Vegan]

Ingredients

  • 1 and 1/2 cups raw cashews, soaked
  • 1 cup dates, pitted
  • 1 cup full-fat coconut milk
  • 2 teaspoons blackstrap molasses
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 1 teaspoon sea salt

Preparation

  1. Rinse and drain the soaked cashews and throw them into the blender with the rest of ingredients and blend until smooth
  2. Pour mixture into a 6″x 6″ freezer-safe pan, cover, and freeze for 5 hours minimum or overnight until it’s fully frozen
  3. When ready to serve, let the ice cream thaw for about 10 minutes. Drizzle with an additional teaspoon of blackstrap molasses to create swirls if desired, scoop into a bowl or waffle cone and enjoy!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/salted-caramel-ice-cream-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий