В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 10 октября 2019 г.

Miso Noodle Soup


Miso soup is a cornerstone of Japanese cuisine because it's incredibly nutritious, malleable, and easy to make. This recipe will give you a hearty miso broth that is full of flavor, soba noodles, and tofu.

Miso Noodle Soup [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 2 tablespoons sesame oil
  • 6-8 scallions, thinly sliced, plus additional for garnish
  • 8 ounces Shiitake mushrooms, cleaned and thinly sliced
  • 4 cups vegetable broth
  • 4 cups water
  • 1/3 cup miso paste
  • 4 cloves garlic, minced
  • 1 tablespoons ginger, grated
  • 2 tablespoons tamari
  • 1 14-ounce package extra firm tofu, drained and cut into small cubes
  • 1 full sheet of seaweed, sliced into strips
  • Black sesame seeds, for garnish
  • Soba noodles, for garnish (check package to ensure that it is 100 percent buckwheat soba)

Preparation

  1. In a saucepan over medium heat, bring a pot of water to a boil.
  2. Add the soba noodles, and cook them for about 4 minutes, or until tender.
  3. Drain and set them aside in a bowl of cool water.
  4. In a large stock pot, heat the oil over medium heat. Add the mushrooms and green onions, season them with sea salt, and cook them until the mushrooms are soft.
  5. Add the broth and water and bring it to a boil.
  6. Whisk in the miso paste, garlic, ginger, and tamari sauce.
  7. Reduce the heat to a simmer and add the cubed tofu, seaweed, and scallions.
  8. Before serving, add the soba noodles, cubed tofu, seaweed, additional scallions and black sesame seeds.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/miso-noodle-soup/

Комментариев нет:

Отправить комментарий