В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 10 октября 2019 г.

Slow-Cooker Lentil Miso Soup

Do you always order miso soup to start off your sushi outings? If so, you should definitely try this heartier version which also includes delicious lentils and cubes of tofu. In addition to miso, this flavorful broth contains ginger, soy sauce, onion, and rice vinegar. Toss all the ingredients in a slow-cooker in the morning and check dinner off your list for the day!

Slow-Cooker Lentil Miso Soup [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup dried green lentils
  • 2 tablespoons white miso paste
  • 2 cups unsalted vegetable broth
  • 3 garlic cloves, minced
  • 3 cups green chard or bok choy, finely chopped
  • 1 small yellow onion, finely diced
  • 1 tablespoon rice vinegar
  • 2 tablespoons soy sauce
  • 1/2 cup green onions, finely chopped
  • 1 teaspoon minced ginger
  • 1 14-ounce package firm tofu, drained and cut into ½-inch cubes
  • Lemon slices
  • Ground sea salt, as desired

Preparation

  1. Add all ingredients to a slow cooker. Cover and cook on low for 6-8 hours, or high 4-5 hours.
  2. Serve immediately with a lemon slice.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/slow-cooker-lentil-miso-soup/

Комментариев нет:

Отправить комментарий