В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 1 октября 2016 г.

Salmon Burgers with Jicama Mango Slaw

Forget the bun and enjoy this simple salmon burger recipe over crunchy mango jicama slaw for a refreshing combination bursting with summertime flavors.
Ingredients
  •  FOR SALMON BURGERS:
  •  16 oz salmon filets, skin removed
  •  2 eggs
  •  3/4 cup almond meal
  •  1/3 cup red onion, minced
  •  3 garlic cloves, minced
  •  1/2 cup cilantro, finely chopped
  •  Sea salt and black pepper, to taste
  •  2 T olive oil for cooking
  •  FOR JICAMA MANGO SLAW:
  •  2 cups green cabbage, shredded
  •  1 cup jicama, julienned
  •  1 cup mango, diced
  •  1/2 cup red onion, thinly sliced
  •  1/4 cup fresh lime juice
  •  2 T olive oil
  •  1/3 cup cilantro, minced
  •  Sea salt to taste
Instructions
  •  Begin by finely chopping the salmon filets and add to a large mixing bowl. Add the rest of the burger ingredients and stir to combine.
  •  Form mixture into patties. Set onto a plate.
  •  Heat olive oil in a large pan over medium heat. Allow pan to become very hot. Place salmon burgers on pan. Use spatula to reform patties if they become loose. Cook 5 minutes. Flip and cook 5 minutes on other side.
  •  While burgers cook, make the slaw by combining cabbage, red onion, mango, jicama and cilantro in a large bowl. Pour in lime juice and olive oil. Season with sea salt. Toss to coat. Refrigerate until serving.
  •  Serve salmon patties with slaw.
http://blog.paleohacks.com/salmon-burgers/

Комментариев нет:

Отправить комментарий