В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 7 октября 2016 г.

Two-Pea Pesto Chicken Salad

Two-Pea Pesto Chicken Salad

Serves 4
  • 1fully cooked rotisserie chicken (or a whole roast chicken)
  • 1cup Greek yogurt
  • 6ounces homemade or store-bought basil pesto
  • 1heaping cup frozen peas, thawed
  • 1 1/2cups chopped snap peas
  1. Pull all meat from the chicken and put in a large bowl. This will feel barbaric. Embrace it. I remove the skin as well. Then, with two forks, shred the meat into little bite-size bits.
  2. Add yogurt and pesto, and mix. Then mix in both kinds of peas.
  3. Pile chicken salad on thick slices of toast, stuff into a pita, scoop onto greens, or use as a filling for lettuce wraps. Your roommate will make this into a sandwich when she gets home from work. You will eat leftovers from the bowl tomorrow with a fork. You will spend your day thinking about how to eat it next. This is your life now.













https://food52.com/recipes/30504-two-pea-pesto-chicken-salad

Комментариев нет:

Отправить комментарий