В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 9 февраля 2017 г.

Baked Potato Roses

These baked potato roses make for the perfect starter to impress your friends or to just munch on as a snack when you're feeling fancy. Perfect crispy edges, well-baked potatoes with Italian seasoning — you can't go wrong with this one. These pair nicely with any kind of dipping sauce.

BAKED POTATO ROSES [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 4 large potatoes
  • 1/4 cup olive oil
  • 1 1/2 teaspoons salt
  • 1 1/2 teaspoon pepper powder
  • 2 teaspoons garlic granules or powder
  • 2 teaspoons dried thyme
  • 2 teaspoons dried oregano

PREPARATION

  1. Preheat oven to 390°F.
  2. Wash and peel potatoes. Slice them using a mandolin slicer. Keep aside. Take out a muffin tin, grease with coconut oil, and set aside.
  3. Whisk together olive oil, salt, pepper powder, garlic granules, dried thyme, and dried oregano. Set aside.
  4. Arrange about 15 potato slices overlapping one another. Brush the olive oil mixture over the top.
  5. Roll carefully, holding on to all the slices to get a beautiful rose. Make a rose size that fits in your muffin tin.
  6. Place these in the greased muffin tin.
  7. Bake for about 30-35 minutes. The edges should turn brown and crisp and potatoes should be cooked through.
  8. Remove from oven and serve immediately with any dipping sauce of your choice.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/baked-potato-roses/

Комментариев нет:

Отправить комментарий