В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 13 февраля 2017 г.

espresso martini

The Espresso Martini is a sumptuous mix of vodka, coffee liquor and espresso that gets people giggling with excitement at its mere mention. It’s rich, indulgent and creamy, and the shot of espresso will make sure you keep up with the pack if you find yourself flagging at your office Christmas party. I’ve got the CRU Kafe, Food Tube, Drinks Tube and Food Busker parties coming up in the next few weeks, so these will keep me going nicely.

How to make an espresso martini

Makes one
Ingredients
  • 50ml Grey Goose vodka
  • 35ml coffee liqueur
  • 1 shot (25ml) of CRU Light Roast (or other) espresso
  • Ice
Method
Pour the vodka, coffee liqueur and espresso into a cocktail shaker.  Fill the martini glass with ice to chill and then fill the cocktail shaker with ice as well.
Put the other half of the shaker on top and give it a good tap to lock it in, then shake the living daylights out of it. You want the ice to smash up while chilling the liquid down; its what creates the frothy top. Try to use fresh-from-the-freezer ice, as melting ice is too watery and will dilute the martini.
Once shaken, tap the side of the shaker to break the vacuum seal. Empty the ice out of the Martini glass, then place the strainer on top of the shaker and pour the contents through a sieve directly into the glass. Using the strainer and the sieve helps create a rich, smooth, froth.
Garnish with 3 coffee beans and attempt to contain your delight.
http://www.jamieoliver.com/news-and-features/features/how-to-make-espresso-martini/

Комментариев нет:

Отправить комментарий