В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 15 февраля 2017 г.

Curried Kabocha Soup

This soup is the ideal bowl filler for a cold winter night. It combines the warming mix of flavors curry provides any dish with the rich silky texture of kabocha squash, also known as Japanese pumpkin.

CURRIED KABOCHA SOUP [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 teaspoon coconut oil
  • 1 medium yellow onion, chopped
  • 3 garlic cloves, minced
  • 1 kabocha squash, cubed, around 5 cups
  • 3 cups vegetable broth
  • 1 cup coconut milk
  • 3 teaspoon curry powder, to taste
  • 1/2 tablespoon lime juice, about 1/2 lime
  • Salt and pepper to taste

PREPARATION

  1. Place the oil in a large pot and heat it on a medium heat.
  2. Add onions and sauté for 5 minutes until soft. Next, add garlic, and saute until fragrant, 1 minute.
  3. Add squash, broth, coconut milk, and curry. Bring to a boil, lower the heat and simmer soup for 20 minutes or until the squash is soft.
  4. Add lime juice, salt, and pepper. Puree in batched in a food processor or with an immersion blender.
  5. Top the soup with a drizzle of coconut milk and serve.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/curried-kabocha-soup/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=f02c48c9b2-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-f02c48c9b2-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий