В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 15 февраля 2017 г.

Raspberry and Blue Spirulina Smoothie

Have you tried blue spirulina yet? Like regular spirulina, it is a great addition to smoothies and raw desserts, only instead of an algae green, it gives everything a kiss of bright blue color. In this simple smoothie, frozen raspberries are blended with banana, then banana is blended with blue spirulina and poured on top in order to create a bright, colorful, two-tiered sweet treat. Not only does it taste great, it looks gorgeous, too!

RASPBERRY AND BLUE SPIRULINA SMOOTHIE [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 cup sweetened vanilla almond milk
  • 1 cup frozen raspberries
  • 2 bananas (not frozen)
  • 3 caps of blue spirulina

PREPARATION

  1. Pour 1 cup sweetened vanilla almond milk into a blender. Blend with 1 fresh banana.
  2. Pour a little less than half of the banana almond milk smoothie into a cup.
  3. With the half of the smoothie still in the blender, add 1 cup of frozen raspberry. Blend until smooth, then pour the raspberry smoothie into a cup.
  4. Rinse the blender and pour the banana/almond milk smoothie back into the blender. Add 1 fresh banana and empty three spirulina caps into the blend. Blend until smooth.
  5. Layer the blue smoothie and the raspberry smoothie in a cup.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raspberry-and-blue-spirulina-smoothie/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=f02c48c9b2-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-f02c48c9b2-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий