В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 5 февраля 2017 г.

Smoked Cashew Cheese Spread

You can enjoy this cheesy sauce with zucchini pasta or rice noodles, as a spread on top of your favorite bread or as a cheesy base on vegan pizza. It's also great as a simple snack or an appetizer too.

SMOKED CASHEW CHEESE SPREAD [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1/2 cup of red bell pepper, roughly chopped
  • 2 tablespoons of water
  • 2 tablespoons of nutritional yeast
  • 2 tablespoons of lime juice, freshly squeezed
  • 3/4 teaspoon of Himalayan crystal salt or sea salt
  • 1/4 teaspoon of paprika powder
  • 1/4 teaspoon of smoked paprika powder
  • 1/4 teaspoon of turmeric powder
  • 2 large pinches of cayenne pepper
  • 1 cup of cashews, finely ground

PREPARATION

  1. Combine red bell pepper, water, nutritional yeast, lime juice, salt, paprika powder, smoked paprika powder, turmeric powder, cayenne pepper, and finely ground cashews in a blender. Blend until smooth.

NOTES

This Smoked Cashew Cheese Spread will stay fresh for at least 4 days in an airtight container in the refrigerator.

You can choose to soak your cashews for 2 hours or longer too. This way, you won’t need to chop them before blending your sauce and you won’t need to add any extra water.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/smoked-cashew-cheese-spread/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=9e13f08bff-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-9e13f08bff-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий