В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 8 июля 2017 г.

Pesto Zucchini Noodles with Roasted Tomatoes and Grilled Chicken

This recipe could not be easier, you simply roast the tomatoes, grill the chicken, slice the zucchini into noodles and then toss it all in a fresh homemade basil pesto!

Pesto Zucchini Noodles with Roasted Tomatoes and Grilled Chicken

A light and tasty summery zucchini noodle pasta tossed in fresh basil pesto with roasted tomatoes and grilled chicken.

ingredients
  • 1 pint cherry tomatoes, cut in half
  • 1 tablespoon oil
  • salt and pepper to taste
  • 1 pound boneless skinless chicken breasts
  • salt and pepper to taste
  • 4 medium zucchini, sliced into noodles
  • 1/2 cup basil pesto
directions
  1. Toss the tomatoes in the oil, salt and pepper, place on a baking sheet in a single layer and roast in a preheated 400F/200C oven until they start to caramelize, about 10-15 minutes.
  2. Meanwhile, season the chicken with salt and pepper to taste, grill it over medium-high heat, about 3-5 minutes per side, before setting aside to rest and slicing it.
  3. Add the zucchini noodles to the pan and cook until just tender, about 1-2 minutes, stirring.
  4. Toss the zucchini noodles, tomatoes and chicken in the pesto and enjoy!
http://www.closetcooking.com/2015/08/pesto-zucchini-noodles-with-roasted.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20170707

Комментариев нет:

Отправить комментарий