В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 9 июля 2017 г.

Sheet Pan Lemon Garlic Salmon and Asparagus

Sheet Pan Lemon Garlic Salmon and Asparagus is a light, delicious, and easy dish bursting with flavor! Healthy and great for a family.
Sheet Pan Lemon Garlic Salmon and Asparagus
INGREDIENTS
  • 1 bunch asparagus, woody ends trimmed off
  • Salmon filet, ½ lb - 1 lb
  • 1 large lemon, sliced into rounds or wedges
  • 2 tbsp garlic paste or fresh minced garlic
  • 3 tbsp lemon juice
  • 3 tbsp olive oil
  • 2 tbsp celtic sea salt
  • 2 tbsp fresh cracked pepper
INSTRUCTIONS
  1. Preheat oven to 350 degrees.
  2. Add salmon and asparagus to sheetpan, spreading out so nothing is too crowded.
  3. In a small bowl, combine oil, lemon juice, and garlic and mix well.
  4. Drizzle oil, lemon juice, and garlic mixture over salmon and asparagus.
  5. Layer lemon on top.
  6. Season well with salt and pepper.
  7. Bake 15-20 minutes, until salmon is opaque and asparagus is soft.
  8. Serve immediately, either on its own, or alongside roasted potatoes, rice, or a nice salad.
https://sweetcsdesigns.com/sheet-pan-lemon-garlic-salmon-asparagus/

Комментариев нет:

Отправить комментарий