В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 15 апреля 2018 г.

Lemon and Herb Tofu


Tofu takes on the flavors of whatever marinade or sauce it’s cooked in. I like it with tomato sauce, but was curious about the lemon and herb marinade. I felt the marinade worked well with the Japanese style tofu I had in the freezer!

LEMON AND HERB TOFU [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1/4 cup extra virgin olive oil
  • Small handful fresh parsley
  • Small handful fresh basil
  • 1 teaspoon salt
  • 1/2 teaspoon pepper
  • 1/2 teaspoon onion powder
  • 1/2 teaspoon garlic powder to taste
  • Juice of a lemon
  • 1 pack of tofu cut into 4 slices

PREPARATION

  1. Put everything but the tofu into a food processor and pulse until well combined. Adjust the flavors to suit.
  2. Transfer to a zip top bag.
  3. Add the tofu, seal the bag and turn to coat with the marinade. Allow to stand for 30 minutes of so.
  4. Heat a grill pan until hot and add the tofu slices. Cook for 3 minutes on each side or until warmed through.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/lemon-herb-tofu/

Комментариев нет:

Отправить комментарий