В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 5 апреля 2018 г.

Quick Pumpkin and Carrot Curry

Made with fresh pumpkin and hearty carrots, this creamy and filling pumpkin and carrot curry is perfect for fall and so simple to make.

QUICK PUMPKIN AND CARROT CURRY [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 red onion, chopped
  • 1 tablespoon freshly grated ginger
  • 4 cloves garlic, minced
  • 1 red chili, chopped
  • 1 tablespoon curry powder
  • Salt and pepper to taste
  • 2 cups sliced carrots
  • 2 cups cubed pumpkin
  • 1 can coconut milk
  • 1/3 cup pumpkin puree

PREPARATION

  1. In a large saucepan, saute the chopped onion in water until soft and translucent.
  2. Add in the fresh ginger and garlic and saute another minute or two until fragrant.
  3. Add in the chili, curry powder, and salt and pepper to taste and stir until the onions are coated in curry powder. After one minute, add in the sliced carrots, cubed pumpkin, coconut milk and pumpkin puree and mix to combine.
  4. Bring the mixture to a boil, then cover the saucepan and reduce the heat to a simmer and allow the pumpkin and carrots to cook until fork tender, about 20 minutes. Stir occasionally.
  5. Serve over steamed rice.

NOTES

Store leftovers in an airtight container in the fridge for 2-3 days.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/quick-pumpkin-and-carrot-curry/

Комментариев нет:

Отправить комментарий